Basisuddannelse i ultralydsscanning OE

Ultralydsscanning: OE basis

 

Pris:

Medlem: med/uden e-learning: 5000,-/4500,-

Ikke medlem: med/uden e-learning: 5500,-/5000,-

Har du taget e-learning modulet skrives ELEARN i rabatkoden.

 

 

Om kurset.

Dette meget praktiske to dags kursus i muskuloskeletal ultralydsscanning henvender sig alle fysioterapeuter der ønsker at komme godt i gang med diagnostisk ultralydsscanning, hvor fokus er på en grundig introduktion til teknologiens muligheder såvel som begrænsninger.

Der arbejdes primært med projektioner på raskt væv, før der vurderes på patologisk. Basiskurserne (OE/UE) vil gøre deltageren i stand til at fremstille, kvantificerer og tolke på fund på alle de største ekstremitetsled og lednære strukturer (sene, ledbånd, slimsæk m.m.).

Kursus formen er en blanding af undervisning, praktiske demonstrationer, patologiske cases og hands-on erfaring i små grupper med 2-4 deltagere pr scanner. Der er en høj grad af supervision og løbende godkendelse af alle projektioner. Dette for at sikre kvaliteten og højest mulige læringsudbytte.

Før første basiskursus skal alle deltagere have gennemgået en obligatorisk e-learning del, der introducerer principperne og teknologien bag scanning, sprogbrug, vævsgenkendelse m.m Efter endt kursus skal hver deltager desuden arbejde videre med scannings cases i egen praksis, som skal godkendes af en underviser før kurset er bestået.

Kurset henvender sig til fysioterapeuten uden eller med begrænset erfaring i brugen af ultralydsscanning, som ønsker en bred og praksis orienteret introduktion. Basiskurserne kan senere suppleres med patologi kurserne der henvender sig til den mere erfarende bruger.

 

Tid og sted

Horsens
30-10-2024 08:30-
31-10-2024 18:00
DKK 5500,00
(Medlem: 5.000,00)